Bistro Telakka

on hyvää, rehtiä ruokaa pienellä twistillä

Ruokamme valmistetaan lähes kokonaan käsityönä, runsaasti sesongin raaka-aineita hyödyntäen niin lounaalla kuin iltaisinkin. Savulohen savustamme aamulla itse ja lihapullat pyöritellään aina omassa keittiössä. Leipämme sekä hampurilaissämpylät valmistaa lauttasaarelainen leipuri ja muissakin toiminnoissa luotamme paikallisen yhteistyön voimaan. Viinilistamme koostuu herkullisista, maltillisesti hinnoitelluista helmistä ja oluen ystäville olemme suunnitelleet laajan erikoisoluiden valikoiman.

Lounaalla tarjoilemme sekä päivittäin vaihtuvan seisovan pöydän, että bistromenun. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoilemme tiuhaan vaihtuvaa bistro-menua, joka koostuu niin bistroklassikoista kuin modernimmista annoksista. Lisäksi löydät listalta aina suositut burgerimme ja salaatit. Olemme avoinna kesäkaudella maanantaista lauantaihin lounaasta iltahämärään. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja kauniista merinäkymistä pursiseura Sindbadille, Bistro Telakkaan.

Mikael Volk

Ravintoloitsija
KINKKU_154299350
restaurant-691397

Catering ja tilaisuudet

Muista myös, että voit tilata meiltä cateringin juhliisi tai vuokrata koko tilan yksityiskäyttöösi. Kysy lisää!

Kesäkaudella 2018 tulossa:

BBQ lounaat ja lauantaibrunssit: Grilli sihisee kuumana kesäkaudella!

Friday AfterWorks!

grill-448497_1280
garlic-139659_1280

logo_rgb_sin

BISTRO

[bis-troh; French bee-stroh] /ˈbɪs troʊ; French biˈstroʊ/
1. a small, modest, European-style restaurant or café.
2. a small nightclub or restaurant.

TELAKKA

  • laite, rakennelma tai paikka, jossa rakennetaan aluksia tai johon ne saatetaan kuiville korjausta tms. varten. esim. Uiva telakka. Allas-, kuiva-, nostotelakka. Ottaa alus telakalle, telakkaan. Laiva on telakalla.
  • laivanrakennusta, -korjausta tms. harjoittava teollisuuslaitos. esim. Laiva-, venetelakka. Telakan toimittama jäänmurtaja.
  • (leikillisesti) esim. Olla telakalla synnytyssairaalassa .

Tule Telakalle Larun Rantaan, Vattuniemenranta 5.