Bistro Telakka

on hyvää, rehtiä ruokaa pienellä twistillä.

Ruokamme valmistetaan aina pääosin omassa keittiössä käsityönä, sesongin raaka-aineita hyödyntäen niin lounaalla kuin iltaisinkin. Savustamme muun muassa lohen omassa savupöntössämme ja pyörittelemme lihapullat itse. Lounaalla tarjoamme päivittäin vaihtuvan buffet-lounaan, joka sisältää liha/kala – ja kasvisruoan, sekä salaattipöydän ja Moakin tummapaahtoisen kahvin. Talvikaudella olemme avoinna lounasaikaan. Iltaisin ja viikonloppuisin vuokraamme tilojamme yksityiskäyttöön niin perhejuhlia kuin yritystilaisuuksia varten.

Keväästä syksyyn olemme avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin ja veneiden laskun myötä aukeaa merellinen kesäterassimme. Bistromenulta löydät pientä naposteltavaa, herkullisia annoksia, burgereita ja salaatteja. Kesällä grillaamme sään salliessa joka toinen viikko terassilla lounasaikaan.

Tule nauttimaan hyvöstä ruoasta, juomasta ja kauniista merinäkymistä pursiseura Sindbadille, Bistro Telakkaan. Olethan rohkeasti yhteydessö jos etsit paikkaa juhliesi järjestämistä varten, tai jos haluat kysyä meiltä jotain. Olemme täällä teitä varten. Tervetuloa!

Mikael Volk

Ravintoloitsija
KINKKU_154299350
restaurant-691397

Catering ja tilaisuudet

Muista myös, että voit tilata meiltä cateringin juhliisi tai vuokrata koko tilan yksityiskäyttöösi. Kysy lisää!

Kesäkaudella 2019 tulossa:

BBQ lounaat ja lauantaibrunssit: Grilli sihisee kuumana kesäkaudella!

Friday AfterWorks!

grill-448497_1280
garlic-139659_1280

logo_rgb_sin

BISTRO

[bis-troh; French bee-stroh] /ˈbɪs troʊ; French biˈstroʊ/
1. a small, modest, European-style restaurant or café.
2. a small nightclub or restaurant.

TELAKKA

  • laite, rakennelma tai paikka, jossa rakennetaan aluksia tai johon ne saatetaan kuiville korjausta tms. varten. esim. Uiva telakka. Allas-, kuiva-, nostotelakka. Ottaa alus telakalle, telakkaan. Laiva on telakalla.
  • laivanrakennusta, -korjausta tms. harjoittava teollisuuslaitos. esim. Laiva-, venetelakka. Telakan toimittama jäänmurtaja.
  • (leikillisesti) esim. Olla telakalla synnytyssairaalassa .

Tule Telakalle Larun Rantaan, Vattuniemenranta 5.